«Οι ναζί στη φυλακή»μαζική συμμετοχή των Γιαννιωτών στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου

 


Για την απόφαση του Δικαστηρίου για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής


Χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή των Γιαννιωτών στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο σήμερα με αίτημα «Οι ναζί στη φυλακή».

Η απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει ένοχους τα ηγετικά στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής τους Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Λαγό, Παππά, Γερμενή, Ματθαιόπουλο, Παναγιώταρο κ.α. ανταποκρίνεται στην αλήθεια και στα πολυάριθμα αποδεικτικά στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια της πολύκροτης δίκης. 

Δεν χωράει εφησυχασμός!

Αναμένουμε από το δικαστήριο να αντιστοιχίσει αυτή την απόφασή του με την επιβολή των ανώτατων ποινών όπως αρμόζει σε μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση και να οδηγήσει τους καταδικασθέντες κατηγορούμενους στη φυλακή, προκειμένου να ικανοποιηθεί και το αίσθημα δικαίου του λαού μας και να αποδοθεί δικαιοσύνη στα θύματά της.

Σε κάθε περίπτωση, ο ελληνικός λαός πρέπει να εντείνει την επαγρύπνησή του και να απομονώσει με την ίδια του τη δράση τη Χρυσή Αυγή και κάθε είδους φασιστικά και ναζιστικά μορφώματα.

Κυρίως όμως οι εργατοϋπάλληλοι του νομού, συνολικά ο Γιαννιώτικος λαός πρέπει να στρέψει τα βέλη του στο σύστημα που γεννάει το φασισμό, την εκμετάλλευση, τους πολέμους, την προσφυγιά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]