Μ-Λ ΚΚΕ:Γιάννενα: Μεγαλειώδης συγκέντρωση, Τραμπουκισμοί από ΠΑΜΕ


 Γιάννενα: Μεγαλειωδης συγκέντρωση, Τραμπουκισμοι από ΠΑΜΕ


Ως Μ-Λ ΚΚΕ και νεολαία Πορεία χαιρετίζουμε την μεγαλειώδη αντιφασιστική συγκεντρωση που έλαβε χώρα και στην πόλη μας την ημέρα καταδίκης της νεοναζιστικής οργάνωσης. Με μαχητικό παλμό και αντιφασιστικά συνθήματα οι περίπου 1000 συγκεντρωμένοι πορεύτηκαν στους δρόμους των Ιωαννίνων μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου.

Από τις προηγούμενες ημέρες έγινε αντιφασιστική καμπάνια του Μ-Λ ΚΚΕ και της νεολαίας με προβολή ταινίας στο στέκι "ΣΦΗΝΑ". Επίσης είχαν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης πανό καλέσματος στην διαδήλωση πραγματοποιώντας την Τρίτη 06-10 κεντρική παρέμβαση με ανακοινώσεις και ντουντούκα καλώντας τον Γιαννιώτικο λαό να παρευρίσκεται μαζικά στην αντιφασιστική διαδήλωση!

Στην διαδήλωση συμμετείχε το Μ-Λ ΚΚΕ και η Πορεία σε μαζικό και μαχητικό μπλοκ όπου μοιράστηκε η κομματική προκήρυξη, ο λαϊκός δρόμος και πετάχτηκαν τρυκ.

Στην συγκέντρωση που είχαν καλέσει το Εργατικό Κέντρο, το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, καθώς και φοιτητικοί σύλλογοι, εργατικά σωματεία και πλήθος πολιτικών οργανώσεων.


Από την μεριά του ΕΚΙ και με ιδιοκτησιακή λογική συγκεκριμένα στελέχη του ΚΚΕ μεταξύ αυτών και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΚΙ προσπάθησαν εξαρχής να απομακρύνουν το μπλοκ του Μ-Λ ΚΚΕ και της Πορείας από το χώρο του δικαστικού και έγινε προσπάθεια να μη μοιραστεί η προκήρυξη. Τραμπούκισαν μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ και της Νεολαίας Πορείας που παραβρέθηκαν στο χώρο της συγκέντρωσης αρκετά πιο νωρίς απ' το προγραμματισμένο κάλεσμα όταν άνοιξαν το πανό και μοιράζαν την ανακοίνωση τους!


Απ' την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να απαγορεύσουν στο Μ-Λ ΚΚΕ και στην νεολαία Πορεία να σταθούν στο χώρο μπροστά απ' το δικαστικό μέγαρο θεωρώντας τον χώρο αυτόν δικό τους! Εμείς είχαμε καλέσει σε εκείνο το χώρο που είχαν καλέσει ΕΚΙ και Φοιτητικοί Σύλλογοι και δεν υπήρχε περίπτωση να υποταχθούμε στις εντολές των τραμπούκων του ΠΑΜΕ. Μπορεί το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ να νομίζει ότι δημιουργεί πολιτικά υγειονομικές ζώνες απέναντι στα μέλη του ώστε να μην «προσβληθούν» από άλλες οργανώσεις (προβάλλοντας το αυτό ως περιφρούρηση). όμως είναι "βαθιά νυχτωμένο" αν νομίζει ότι οι τραμπούκικου  τύπου επιθέσεις και οι αποκλεισμοί θα μένουν αναπάντητες!  



Μ-Λ ΚΚΕ Νεολαία Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]