Βατόπουλος:Οι πολίτες στις "κόκκινες" περιοχές πρέπει να γνωρίζουν τα δεδομένα λεπτομερώς Ανησυχητική η σταθερότητα των κρουσμάτων

 


"Η κατάσταση γενικά είναι πολύ ρευστή παρόλο που φαίνεται να μην υπάρχει ραγδαία  αύξηση ούτε των κρουσμάτων ούτε των διασωληνώσεων ούτε των θανάτων υπάρχει ωστόσο μία σταθερότητα που είναι ανησυχητική και ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξουν συρροές οπουδήποτε στην Ελλάδα"ανέφερε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Open "Ωρα Ελλάδος".

Αναφερόμενος ο καθηγητής στα κρούσματα στα Ιωάννινα ,στη Θήβα ,στην Κοζάνη ,στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές χαρακτήρισε τις συρροές  tvn κρουσμάτων απρόβλεπτες και συνήθως οφείλονται  όπως είπε σε ένα γεγονός υπερμετάδοσης.

Οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τις συγκεντρώσεις κυρίως χωρίς τη χρήση μάσκας και να τηρούν όλα τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ .

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η κατάσταση στη χώρα μας είναι ανεξέλεγκτη σημείωσε πως η κατάσταση είναι μία κατάσταση λεπτής  και ασταθούς ισορροπίας η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να εξελιχθεί σε μη ελέγξιμη .

Οι πολίτες στις "κόκκινες" περιοχές πρέπει να γνωρίζουν τα δεδομένα όσο το δυνατόν πιο λεπτομερώς καθώς αυτό θα βοηθήσει τον καθένα να έχει μία αίσθηση της κατάστασης .

"Οσα γνωρίζει ο Υπουργός πρέπει να γνωρίζει ο καθένας από εμάς" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Βατόπουλος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]