ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Χαρδαλιάς:Alert στα Ιωάννινα... 66 κρούσματα από την Παρασκευή , σχεδόν 200 ενεργά ,24 νοσηλεύονται Εφαρμόστε σκληρά τα μέτρα !


Δύο συν μια  περιοχές έχουν δώσει alert ανέφερε νωρίτερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς .

Ειδικότερα ο κ. Χαρδαλιάς είπε:

"H Koζάνη από την Παρασκευή που παρουσιάστηκε ο χάρτης έχει 49 επιβεβαιωμένα κρούσματα τις τελευταίες 3 μέρες .Από αυτά 100-101 είναι επιβεβαιωμένες στενές επαφές που έχουν τεθεί και αυτές σε κατ οίκον περιορισμό .

Εξίσου σημαντικό ζήτημα είναι τα Γιάννενα  όπου από την Παρασκευή το βράδυ έως χθες το βράδυ έχουν δώσει 66  νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα ,έχουν προκύψει από αυτά  147 περίπου στενές επαφές high και low risk οι οποίες έχουν τεθεί σε κατ οίκον περιορισμό και υπάρχει και η Πέλλα με 212 ενεργά κρούσματα (..)

Αν σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή τα Γιάννενα έχουν σχεδόν 200 επιβεβαιωμένα ενεργά  κρούσματα από τα οποία τα 24 νοσηλεύονται και η Κοζάνη έχει 181 ενεργά κρούσματα από τα οποία τα 8 νοσηλεύονται ,αυτές οι δύο περιοχές μας απασχολούν πάρα πολύ και κάνω και έκκληση στους κατοίκους να εφαρμόσουν σκληρά τα μέτρα διότι η κατάσταση είναι κρίσιμη ,είναι εξαιρετικά σημαντικό να περιοριστεί η έξαρση της πανδημίας που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]