Περισσότεροι από 80 μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα ...στην Κόνιτσα! 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου  η Συνάντηση Αναβατών Μοτοσυκλετιστών στην Κόνιτσα με τη συμμετοχή ογδόντα (80) και πλέον αναβατών από όλη την Ελλάδα. 

Η εκδήλωση με την ονομασία «Adventure_borders» διοργανώθηκε άψογα από τον συντοπίτη μας κ. Δημήτρη Τουφεξή, ο οποίος και επέλεξε τις διαδρομές που ακολούθησαν οι αναβάτες κατά τη διάρκεια του διημέρου. Την πρώτη ημέρα οι αναβάτες περιηγήθηκαν στον Γράμμο και στα  Μαστοροχώρια, ενώ τη δεύτερη σε χωριά του γειτονικού Δήμου Πωγωνίου. 

H εκδήλωση είχε την στήριξη του Δήμου Κόνιτσας, ενώ χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Moto_Market. 

Στο Δήμο Κόνιτσας υπάρχει μεγάλος αριθμός διαδρομών, που υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φίλους της χωμάτινης οδήγησης, λάτρεις των συγκεκριμένων μοτοσυκλετών και ως εκ τούτου στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής είναι η περαιτέρω αξιοποίηση τους με τη στήριξη  ανάλογων δράσεων στο μέλλον. 

Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον συντοπίτη μας διοργανωτή κ. Δημήτρη Τουφεξή, καθώς και σε όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες στη συνάντηση. Τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες που προβάλουν τον τόπο, μακάρι να βρουν μιμητές.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]