Διοικητής 6ης ΥΠΕ-Ιωάννινα:1ος στόχος η αναχαίτιση της πανδημίας στην κοινότητα Ανάγκη στήριξης του ΠΓΝΙ Το "ευχαριστώ" στους εργαζομένους[βίντεο]

 

-Ανάγκη στήριξης του ΠΓΝΙ από το νοσοκομείο Χατζηκώστα 
-26 ασθενείς στις Μονάδες Λοιμωδών ,10 από το Γηροκομείο 
-Με διαχωρισμό περιστατικών στα ΤΕΠ θωρακίζεται  το ΠΓΝΙ
-Πρωταρχικός στόχος η αναχαίτιση της πανδημίας στην κοινότητα 
-Προσωπικό:Συνεχής ενίσχυση και συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα



Τα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων επισκέφθηκε σήμερα ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα σε σχέση με τη  διαχείρηση της πανδημίας.

Σε δηλώσεις του ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Νίκος Κατσακιώρης ευχαρίστησε την 6η ΥΠΕ για την πολύτιμη συνδρομή της στην ενίσχυση του του νοσοκομείου τόσο με προσωπικό  όσο και   με χρηματοδότηση προκειμένου να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα  όποια προβλήματα   έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία .

Ο κ.Κατσικιώρης ευχαρίστησε και  το προσωπικό του  ΤΕΠ που καταφέρνει και ανταπεξέρχεται   παρά τις δύσκολες συνθήκες   που επικρατούν λόγω της νόσου Covid-19   σημειώνοντας παράλληλα πως  το ΠΓΝΙ από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι σήμερα ενισχύθηκε με 143  άτομα  ανάμεσά τους και   5 μόνιμοι γιατροί   για το  ΤΕΠ.

Σημειώνεται ότι  οι δηλώσεις έγιναν έξω  από τον χώρο των ΤΕΠ εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί κοντέινερς τα οποία η 6η ΥΠΕ   εξόπλισε με αρνητική πίεση  και κλιματισμό ακολουθώντας τις αυστηρές οδηγίες του ΕΟΔΥ .Εκεί θα γίνεται διαχωρισμός των περιστατικών και με αυτό τον τρόπο "θωρακίζεται" ακόμα περισσότερο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο .

 Από την πλευρά του ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ   ευχαρίστησε τους εργαζομένους των νοσοκομείων καθώς χωρίς τις δικές τους προσπάθειες τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί κάτω από τις δύσκολες συνθήκες και τις αυξημένες ανάγκες που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός στην ΠΕ Ιωαννίνων .

Η  κατάσταση στην περιοχή   δεν είναι καλή ,σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ.Καρβέλης, υπογραμμίζοντας πως  πρωταρχικός στόχος  είναι η αναχαίτιση της πανδημίας στην κοινότητα ώστε να μην περνά στο νοσοκομείο  απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες για αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Το ΠΓΝΙ χρειάζεται τη στήριξη του νοσοκομείου Χατζηκώστα  για τη νοσηλεία ελαφρών περιστατικών Covid-19 επεσήμανε ο  κ.Καρβέλης .

Οπως γνωστοποίησε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ πως έχει ήδη αποσταλεί σε όλα τα νοσοκομεία της υγειονομικής περιφέρειας σχετικό έγγραφο ώστε να είναι έτοιμα να νοσηλεύσουν τουλάχιστον ήπια περιστατικά Covid,ανέφερε ο κ.Καρβέλης .

Δείτε  στο βίντεο όλα όσα είπε   ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]