Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων για τα 2 κρούσματα στο κτήριο της Πολεοδομίας του Κατσικά

 


Μετά την εμφάνιση 2 κρουσμάτων σε ένα και μόνο κτίριο του Δήμου, στην πολεοδομία, όπου στεγάζονται επίσης τεχνικές υπηρεσίες και εργατοτεχνικό προσωπικό (υδραυλικοί, χειριστές, οδηγοί, εργάτες καθαριότητας, εργάτες  πράσινο) αλλά και το ΚΕΠ,  απαιτούμε :

Να γίνει απολύμανση. Το προσωπικό του Δήμου δεν έχει επιμορφωθεί ούτε πώς να καθαρίζει με βάση τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.  

Να μπουν όλοι οι εργαζόμενοι του κτιρίου σε καραντίνα για 7 ημέρες. Οι εργαζόμενοι στους δήμους, δεν πηγαίνουν ούτε με ειδικές στολές ούτε με γάντια για δουλειά. Δεν είμαστε νοσοκομείο. Χρησιμοποιούν τις ίδιες τουαλέτες πιάνουν τα ίδια πόμολα κλπ και φυσικά δεν υπάρχουν καθαρίστριες κατά τη διάρκεια της εργασίας ώστε να γίνονται συνεχώς απολυμάνσεις. 

Την 7η μέρα να γίνει τεστ σε όλο το προσωπικό του κτιρίου. Ο ιός δεν διαχωρίζει το μηχανικό, από τον εργάτη καθαριότητας, τον υπάλληλο στα ΚΕΠ από τον αντιδήμαρχο. Όλοι όσοι βρίσκονται στο κτίριο πρέπει να κάνουν τεστ ώστε να επιστρέψουν ασφαλείς για δουλειά. 

Οι χώροι δουλειάς, είναι χώροι υπερμετάδοσης κι η πόλη μας το έχει πληρώσει ήδη ακριβά

Ήταν θέμα χρόνου, σε ένα χώρο εργασίας με περισσότερους από 1000 εργαζόμενους, όπως είναι ο Δήμος Ιωαννιτών αυτές τις μέρες που δουλεύουν και οι συνάδελφοι της κοινωφελούς εργασίας, στον οποίο η τήρηση των μέτρων υγείας και ασφάλειας είναι διαπιστωμένα ελλιπής, να εμφανιστούν τέτοια φαινόμενα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]