Ιωάννινα:Αυτόφωρο και πρόστιμο 1700 ευρώ σε εκπαιδευτικό που βασάνιζε τον σκύλο του ..Κλειστά στόματα στη γειτονιά ...


 προσοχή ..σκληρές φωτό 

Μια   ακόμα ιστορία κακοποίησης ζώου  στα Ιωάννινα  δημοσιοποίησε στη σελίδα της στο facebook το Κι.ΔΙ.Ζω (Κίνημα για τα Δικαιώματα των Ζώων)

Ένα γέρικο   χάσκι βίωνε το δικό του δράμα αδυνατώντας  να ξεφύγει  αφού κανένας από τους γείτονες δεν ενδιαφέρθηκε για αυτό που συνέβαινε   στη   γειτονιά ...

Το άτυχο  ζώο παρατημένο από τον ιδιοκτήτη του  ,εκπαιδευτικός στο επάγγελμα ,το έτρωγαν ζωντανό τα σκουλήκια ενώ   κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού   το σκυλί ήταν χωρίς νερό και τροφή .

Κάποιες φορές ,κάποιοι φιλόζωοι του έβαζαν φαγητό  ...

Το δράμα του ζώου  έγινε γνωστό χάρη σε δύο πολίτες που δεν αδιαφόρησαν και επικοινώνησαν με τους εθελοντές τoυ Κι.Δι.Ζω  καθώς και έναν ακόμη κύριο οποίος βοήθησε τους εθελοντές .

Οταν   έφτασαν  στη γειτονιά διαπίστωσαν  από κοντά  την τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόταν το ζώο ..

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γείτονες  τους επιτέθηκαν φραστικά ενώ εξαφανίστηκαν όταν   εμφανίστηκε  η αστυνομία  η οποία υπήρξε  εξαιρετικά συνεργάσιμη και έδειξε μεγάλη ευαισθητοποίηση από το πρώτο λεπτό.

Οσο για τον άνθρωπο ... που δεν θα έπρεπε να έχει στην κατοχή του  ζώο   συνελήφθη   με την διαδικασία του αυτοφώρου ενώ του επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 1700 ευρώ .Για την υπόθεση θα οριστεί  δικάσιμος .

Δυστυχώς τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων δεν έχουν τελειωμό ...

Ανυπεράσπιστα πλάσματα  παραδομένα σε εγκληματικά χέρια   βιώνουν την απόλυτη φρίκη ...

Σε αυτά τα θλιβερά περιστατικά κανένας δεν δικαιούται να γυρίζει την πλάτη .Γίνε η φωνή τους  και βοήθησέ  τα να  αποδράσουν από τον εφιάλτη τους .

Αν πέσει στην αντίληψή σου περιστατικό κακοποίησης ζώου ειδοποίησε  στην Αστυνομία και οι άνδρες της υπηρεσίας θα πράξουν τα δέοντα .









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]