15 νέα κρούσματα στην ΠΕ Ιωαννίνων


  Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 280 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 41 συνδέονται με γνωστές συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Στην Ήπειρο το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν  15    νέα κρούσματα στην ΠΕ Ιωαννίνων εκ των οποίων  1   συνδέεται με γνωστή     συρροή     .

Αναλυτικά

25 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εοσόδου της χώρας- 1 εισαγόμενο κρούσμα που προσήλθε αυτοβούλως για έλεγχο - 141 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 28 συνδέονται με γνωστές συρροές- 19 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας- 9 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Έβρου- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ηλείας- 5 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Θήρας- 15 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή- 1 κρούσμα στην Π.Ε Καρδίτσας- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας-14 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστή συρροή- 5 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας-2 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου  συνδεόμενα με γνωστή συρροή- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Μαγνησίας- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Νάξου- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας-1 κρούσμα στην Π.Ε. Ροδόπης- 3 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, όλα συνδεόμενα με γνωστή συρροή- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Σερρών- 2 κρούσματα στην Π.Ε. Σποράδων- 1 κρούσμα στην Π.Ε. Τρικάλων-1 κρούσμα στην Π.Ε. Χανίων-3 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου-6 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνησηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]