Δρακόσπιτο Όρους Όχη:Το Ελληνικό Στόουνχετζ βρίσκεται καλά κρυμμένο στα 1365m υψόμετρο![βίντεο]

 


Δρακόσπιτο Ευβοίας. Η πιο εντυπωσιακή αρχαία κατασκευή στην Ελλάδα βρίσκεται στα 1365m υψόμετρο.


Μια κατασκευή άκρως μυστηριώδης που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως το ελληνικό Στόουνχετζ.


Κάποιοι βλέπουν σε αυτή να σχηματίζεται μια μάσκα αρχαίου πολεμιστή, άλλοι βλέπουν να σχηματίζεται το πρόσωπο ενός πιθήκου, ενώ κάποιοι άλλοι διακρίνουν ένα σύμβολο από την φυλή των Ίνκας 


Σε κάθε περίπτωση το μυστηριώδες δρακόσπιτο της Εύβοιας στην κορυφή του όρους Όχη στα 1365m υψόμετρο είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχετε δει και ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε κινηματογραφησει στα 5 χρόνια που ταξιδεύουμε ανά την Ελλάδα και καταγράφουμε της ομορφιές της από ψηλά. 


Ένα σκηνικό που ακόμα και οι κορυφαίοι σκηνοθέτες του Hollywood δεν θα μπορούσαν να φανταστούν στέκει πολύ καλά κρυμμένο και καμουφλαρισμένο στην κορυφή του Όρους Όχη.


Αρχικός μας σκοπός   των Up Stories ήταν να φτάσουν  ως εκεί περπατώντας για ώρες στην απότομη πλαγια του όρους όμως η μάχη με την ζέστη αλλά πάνω από όλα με τα δεκάδες φίδια που συνάντησαν ήταν άνιση. 


Ας είναι καλά η τεχνολογία όμως και τα drone της ομάδας τα οποία αν και χρειάστηκε να φτάσουν και να ξεπεράσουν τα όρια τους τελικά κατάφεραν να μας προσφέρουν ανεπανάληπτες εικόνες. 


Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Απολαύστε την.

ευχαριστούμε τους Up Stories για τη διάθεση του βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]