ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC:Στην Κόνιτσα για προπόνηση

ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBCΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ.
Η Επαγγελματική Γυναικεία Ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ
ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBCεπέλεξε για τις προπονήσεις και τοπρώτο στάδιο της προετοιμασίας της κατά το διάστημα από 28/08 έως 4/09/2020 το Δήμο Κόνιτσας. Η αποστολή της Ομάδας που αριθμεί δεκαέξι (16) άτομα φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΜαθητικήςΕστίας Κόνιτσας, ενώ οι προπονήσεις έγιναν στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας.
Όλα τα μέλη της αποστολής έμειναν κατενθουσιασμένα από την φιλοξενία καιτην υποδοχή της αποστολής.Οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην πόλη μας και ναφωτογραφηθούν στα αξιοθέατα της.
Ολόκληρη την αποστολή δεξιώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής4/09/2020 στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Νικόλαος Εξάρχου παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Αριστείδη Λαζογιάννη, κ. Δημήτριου Χήρα και του Προέδρου του ΚΕΠΑΠΑ κ. Γεώργιου Σπανού,ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας,  όπου η αρχηγός τουΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBCΣαρηγιαννίδου Ντίνα παρέδωσε στον αρχηγό της ΠΙΝΔΟΥΚΟΝΙΤΣΑΣ, Δημόπουλο Κωνσταντίνο αθλητικό υλικό για την ομάδα μας.Το αθλητικό υλικό είναι δωρεά του Προέδρου της Ομάδας κ. Γεωργίου Μάστακα,διευθυντή των Ασφαλιστικών Γραφείων Μάστακα, πουέκανε ανάλογη προσφορά καιστις Ακαδημίες της Πίνδου Κόνιτσας και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η προσπάθεια καθιέρωσης του Δήμου μας ως προορισμού αθλητικής προετοιμασίας Επαγγελματικών Συλλόγων σε διάφορααθλήματα.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Επαγγελματική Γυναικεία Ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBCκαι ευχόμαστε ολόθερμα καλή πορεία στοΠρωτάθλημα και πάντα επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]