Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς




Στα Σχολεία η πρώτη παρτίδα μασκών για να διανεμηθούν αύριο στους μαθητές



Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αύριο Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, προέβη στο ακόλουθο μήνυμα:  «Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, παραλήφθηκε και βρίσκεται ήδη στα Σχολεία του Δήμου μας η πρώτη παρτίδα μασκών προκειμένου αύριο, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής περιόδου, να διανεμηθούν στους μαθητές. Ειδικότερα τη φετινή χρονιά μαζί με την απόκτηση πολύτιμων γνώσεων από τις μαθήτριες και τους μαθητές, προέχει η πρόληψη και η ασφάλεια της υγείας. Για το λόγο αυτό θέλω να ζητήσω να τηρούμε όλοι τα μέτρα που εξασφαλίζουν την προστασία τηςυγείας μας, των ανθρώπων που αγαπάμε και πολύ περισσότερο των συνανθρώπων μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτή η χρονιά, είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, γεμάτη από πολλές και δύσκολες προκλήσεις. Οι μαθήτριες και οι μαθητές,  η νέα μας γενιά, να μην εγκλωβίζεται στο πρόσκαιρο αλλά να κοιτάζει καθαρά το μέλλον.Η σκιά της πανδημίας δεν πρέπει, ούτε να σταθεί εμπόδιο, αλλά ούτε να επισκιάσει τις προσπάθειες και τα όνειρά σας. Αντίθετα πρέπει να σας οπλίσει με περισσότερη δύναμη, αισιοδοξία και επιμονή, ώστε να προχωρήσετε το ταξίδι στη γνώση μένοντας εστιασμένοι στα όνειρά σας. Εμείς, ως δημοτική αρχή θα βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό σας για να συνδράμουμε σε ότι ανάγκες προκύψουν.   

Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι, καλή επιτυχία στον απαιτητικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν με στόχο την πρόοδο των μαθητών, που αποτελούν την ελπίδας μας για το αύριο του τόπου. Στους γονείς εύχομαι δύναμη και αντοχή για να αντεπεξέλθουν με επάρκεια στο δύσκολο έργο τους.

Σε όλες και όλουςεύχομαι μία ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]