Ιωάννινα:Από το Δημοτικό Συμβούλιο ...

 


Απαντώντας σε αναφορές και σχόλια σχετικά με την ένταξη του έργου «Κέντρο για το Παιδί» ο δήμαρχος   κατά τη συνεδρίαση του Δημ.Συμβουλίου τόνισε ότι «δεν πιστεύω στην μητρότητα ή την πατρότητα των έργων. Πιστεύω ότι τα έργα ανήκουν στην πόλη και τους πολίτες». 

Τόνισε ότι η σημερινή δημοτική αρχή βρήκε ένα έργο μπλοκαρισμένο κι ένα κουβάρι προγραμματικών συμβάσεων και φρόντισε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και χάρη στη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου κατάφερε να το ξεμπλοκάρει και να ολοκληρώσει την διαδικασία ένταξης. 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θωμά Μπέγκα για τα αντιπλημμυρικά υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια και άλλες υπηρεσίες.

Ήδη έχει συζητήσει το θέμα με τον Περιφερειάρχη και έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει η μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία.

Ο δήμος από την πλευρά του ολοκληρώνει το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων καιρικών φαινομένων το οποίο είναι εναρμονισμένο με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]