Ιωάννινα:Μαθήματα Θεάτρου & Θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά στη Σχολή Θεάτρου Ορφέας!


 Μαθήματα Θεάτρου & Θεατρικού παιχνιδιού

για παιδιά στη Σχολή Θεάτρου Ορφέας!

Δωρεάν θα είναι τα πρώτα που θα πραγματοποιηθούν τον ΣεπτέμβριοΞεκινούνστη Σχολή Θεάτρου Ορφέας τα μαθήματα θεάτρου για μαθητές προσχολικής ηλικίας, Δημοτικού και για εφήβους, υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή των οποίων είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρήστος Χρήστουκαι η ηθοποιός Ναταλία Μίγδου!

Τα μαθήματα, τα οποία θα διεξάγονται ως τον Ιούνιο, είναι βιωματικά και προσφέρουν στους συμμετέχοντες μία μοναδική ευκαιρία να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της τέχνης του Θεάτρου.Ειδικότερα, για μαθητές Δημοτικού (από 6 έως 9 ετών) την ερχόμενη Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, ώρες 5.30 με 6.30 μ.μ.και για μαθητές (9-12 ετών) ώρες7 με 8 μ.μ., θα γίνουν  δωρεάν μαθήματα γνωριμίας με τα παιδιά. Θα παίξουμε, θα ψυχαγωγηθούμε, θα πειραματιστούμε με τεχνικές και ερεθίσματα του θεατρικού παιχνιδιού, θα ενθαρρύνουμε τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργική ικανότητα και την αισθητική τους, να εκφράσουν την έμπνευσή τους και να ανακαλύψουν τη χαρά της επικοινωνίας και της ομαδικής συνεργασίας.

Όσον αφορά στα τμήματα για εφήβους(13-17 ετών), θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μάθημα γνωριμίας την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 8 με 10 μ.μ.. Στόχος του τμήματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν την καλλιτεχνική τους πλευρά που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της ζωής τους, να ανακαλύψουν τη μαγεία του Θεάτρου και να τους δείξει πώς μπορούν να διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργεια και τις εκφραστικές ανησυχίες τους!

***

Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο: 6978047081, ώρες 11:00 – 14:00 και 17:00 – 21:30 και στο E-mail: orfeas.dramaschool@gmail.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]