Ιωάννινα:Θετικό κρούσμα σε σχολείο Προληπτική Απολύμανση


Καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο το πρώτο  θετικό κρούσμα  κορωνοϊού  σε σχολείο των Ιωαννίνων   σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση  της ΕΛΜΕ.

Το  σχολείο σήμερα λειτουργεί κανονικά αφού προς ώρας δεν έχουν υπάρξει ενέργειες ούτε αποφάσεις  όπως καταγγέλλεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων προκήρυξε στάση εργασίας   08.00-11.00  για την άρνηση των υπευθύνων να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες ιχνηλάτησης και απολύμανσης .

Η ΕΛΜΕ απαιτεί να παρθούν όλα τα υγειονομικά  μέτρα για την ασφάλεια των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους .

Ειδικότερα ζητά την άμεση απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου ,τη διενέργεια δωρεάν διαγνωστικών μοριακών τεστ για την ανίχνευση του Covid-19 στους μαθητές ,τους εκπαιδευτικούς και στην υπάλληλο καθαριότητας του σχολείου  καθώς  και την άμεση εύρεση των επαφών των κρουσμάτων .

 Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών μετά από επικοινωνία που είχε με την Διεύθυνση του Γυμνασίου στο κυλικείο του οποίου επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα Covid-19 θα προχωρήσει στην προληπτική απολύμανση του κτηρίου. Η απολύμανση θα γίνει σήμερα αμέσως μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

φωτό αρχείου

upd 11.37

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]