ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ο Δήμος Πωγωνίου διαψεύδει τα περί μη τήρησης των μέτρων για τον νέο ιό

 


Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του
www.zougla.gr με τίτλο «Στο Καλπάκι δεν τηρούν τα μέτρα για τον Κορονοϊό» απαντούμε ως εξής:

«Στο Δήμο Πωγωνίου από την πρώτη στιγμή τηρήθηκαν και συνεχίζουν να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας και οι υπηρεσίες προετοιμάστηκαν με οργανωμένο σχέδιο για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊου.

Έχουν ήδη γίνει απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους ευθύνης του Δήμου οι οποίες θα συνεχιστούν για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο και διαμορφώθηκαν κατάλληλα όλες οι υπηρεσίες. Παράλληλα δεν επιτρέπεται η είσοδος χωρίς προστατευτική μάσκα ενώ γίνεται συστηματική καταγραφή του κοινού και τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Ο Δήμος Πωγωνίου είναι σε εγρήγορση και καθόλα προετοιμασμένος να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει. Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε νέα δεδομένα στην προστασία της δημόσιας υγείας με την οποία είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Προστατεύουμε με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος τόσο τους δημότες και επισκέπτες όσο και τους υπαλλήλους και εργαζομένους του Δήμου.

Η υγεία είναι ευαίσθητος τομέας που δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό και λυπούμαστε ιδιαίτερα που κάποιοι τον «χρησιμοποίησαν» με αυτόν τον τρόπο!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]