Ακόμη περιμένει η ΚΕΔΕ προδιαγραφές για τις μάσκες ;


 Κλείνοντας πλέον δύο εβδομάδες από το άνοιγμα των σχολείων (όπου είναι ακόμα ανοιχτά), οι εξελίξεις όσον αφορά την αποκατάσταση του φιάσκου με τις μάσκες “γιγάντων”, στο τρίγωνο ΚΕΔΕ – Υπουργείου Εσωτερικών – Υπουργείου Υγείας, βρίσκονται στο εξής ...σαφέστατο σημείο ταχείας προόδου:


Δ.Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου (εκπομπή “ΕΡΤ Σαββατοκύριακο” )


« (...) Το θέμα με τις μάσκες είναι αυτό το οποίο γνωρίζετε.  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ νέες προδιαγραφές για να συνεχίσουμε το διαγωνισμό. (...)


Πήγε στραβά ότι οι προδιαγραφές ήταν λάθος. Και αυτοί οι οποίοι φτιάξανε τις προδιαγραφές θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτικοί.  Είναι πολύ απλό το θέμα. (...) Είναι ξεκάθαρο.  Το Υπουργείο Υγείας έστειλε στο Υπουργείο Εσωτερικών τις προδιαγραφές και το Υπουργείο Εσωτερικών μας τις διαβίβασε. Είναι πολύ ξεκάθαρη ιστορία. (...)


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ από το Υπουργείο Υγείας τις νέες προδιαγραφές.  Απ’ ό,τι γνωρίζω έχουν σταλεί στο Υπουργείο Εσωτερικών.  Μαζί με το Υπουργείο Εσωτερικών θα πρέπει να δούμε πλέον εάν αυτές οι προδιαγραφές είναι συμβατές για να συνεχίσουμε το διαγωνισμό.  (...)


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ τις προτάσεις και του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Εσωτερικών για να συνεχίσουμε το διαγωνισμό. »


 


Β.Κοντοζαμάνης, Υφυπουργός Υγείας, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου (κατά την ενημέρωση/ των δημοσιογράφων):


« Σε ό,τι αφορά στις μάσκες, διαβιβάζονται διευκρινίσεις ΣΗΜΕΡΑ στους αρμόδιους επί των προδιαγραφών για τις μάσκες.


Οι μάσκες θα δοθούν κανονικά, όπως έχουμε πει, στους μαθητές όλων των σχολείων χωρίς κόστος για τους μαθητές, είναι δωρεάν οι μάσκες, και χωρίς κόστος για το Κράτος. »

πηγή airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]