ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Το Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων για τη σημερινή κινητοποίηση λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς

 

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων συμπαραστέκεται στη δίκαιο αγώνα των σχολικών καθαριστριών,  γονέων και εκπαιδευτικών για την ασφαλή και ομαλή λειτουργιά των σχολικών μονάδων τρεις μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Εδώ και μια εβδομάδα καταβάλουμε συνεχείς προσπάθειες να κλείσουμε ένα ραντεβού με το Δήμαρχο της πόλης. Φαίνεται πως δεν «αδειάζει». Ενδεχομένως να μην θεώρει άξιο λόγου να μας εξηγήσει πως  το 28Ο Νηπιαγωγείο «το έφαγε η μαρμάγκα». Εκτός και αν ο «σταβλισμός» 30 νηπίων σε μια σχολική αίθουσα, όπως φέρουν πληροφορίες, να είναι η επιλογή του Δημάρχου είναι πρότυπη νηπιακή δομή εκπαίδευσης. 

Για τα προβλήματα της σχολικής καθαριότητας δεν μπαίνουμε στον κόπο να τον ρωτήσουμε. Η επιλογή του να τοποθετήσει σχολικές καθαρίστριες σε τρία ταυτόχρονα σχολεία του Δήμου Ιωαννίνων είναι ενδεικτική της αντίληψης του να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία.

Οι επιλογές αυτές δεν υποκρύπτουν διαχειριστική ανικανότητα. Είναι συνειδητή ταξική επιλογή να βάλει τους δημότες να πληρώσουν τα σπασμένα της πανδημίας. Άξιος ο μισθός του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]