Θανάσης - Λεωνίδας Παλαιοπάνος με την Εθνική στο Πανευρωπαϊκό Νέων!Καλή επιτυχία!


Θα αγωνιστούν στην πρώτη φετινή διεθνή διοργάνωση της Κωπηλασίας

Μετά τα Γιάννενα και την πανέμορφη λίμνη Παμβώτιδα, όπου τέτοια εποχή πέρυσι διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών, τη σκυτάλη παίρνει φέτος η πόλη Ντούισμπουργκ της Γερμανίας στην οποία θα φιλοξενηθεί η διοργάνωση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 5 και 6 Σεπτεμβρίου. Αυτός θα είναι ο πρώτος για φέτος διεθνής αγώνας της Κωπηλασίας, στον οποίο θα δώσει φυσικά το «παρών» και η χώρα μας.
Την ελληνική εθνική αποστολή αποτελούν 21 επίλεκτοι αθλητές, ανάμεσα στους οποίους και δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Πρόκειται για τους αδελφούς Θανάση και Λεωνίδα Παλαιοπάνο, οι οποίοι θα τρέξουν στο αγώνισμα της Τετρακώπου άνευ Νέων Ανδρών παρέα με τους Γιάννη Καλανδαρίδη και Ζήση Μπουκουβάλα.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο Θανάσης στο περσινό Πανευρωπαϊκό Νέων στα Γιάννενα, κατέκτησε, παρέα με τον Γιάννη Καλανδαρίδη, το ασημένιο μετάλλιο στη Δίκωπο άνευ νέων Ανδρών. Ο δε Λεωνίδας έτρεξε με την Τετράκωπο άνευ, η οποία πήρε την πρώτη θέση στον μικρό τελικό και την έβδομη στη γενική κατάταξη, ενώ στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησε πέρυσι το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων.
Η ελληνική ομάδα, οι αθλητές της οποίας συγκροτούν συνολικά 10 πληρώματα, αναχωρεί αύριο, Τετάρτη για τη Γερμανία. Στην πρώτη αυτή φετινή διεθνή διοργάνωση της Κωπηλασίας θα πάρουν μέρος 32 χώρες με συνολικά 650 αθλητές και αθλήτριες, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.
Προπονήσεων συνέχεια
Στο μεταξύ, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά παραμένουν, συνεχίζοντας τις προπονήσεις τους με την Εθνική Ομάδα, πέντε ακόμα επίλεκτοι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι., οι οποίοι ετοιμάζονται για τις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις της Κωπηλασίας.
Ο λόγος για τον Στέφανο Ντούσκο και τους Παύλο Φαϊτά, Ιάσονα Εξάρχου, Σπύρο Γεωργίου και Ανδρέα Καρέτσο. Ο Στέφανος προετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό Ανδρών  που θα γίνει 9 – 11 Οκτωβρίου στο Πόζναν της Πολωνίας και τα υπόλοιπα Γιαννιωτόπουλα για το Πανευρωπαϊκό Εφήβων που είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 26 – 27 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι τη Σερβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]