[Ελλάδα]Πάτρα:Μητέρα μαθητή θετική στον κορονοϊό – «Δεν είμαι αρνήτρια μάσκας, λένε ψέματα»

 


Δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων αναφέρουν πως συμμετείχε χθες σε κατάληψη σχολείου για να συμπαρασταθεί στα παιδιά ,τα οποία διαμαρτύρονται γιατον αριθμό μαθητών ανά τάξη και τη χρήση μάσκας.

Μητέρα μαθητή θετική στον κορονοϊό – «Δεν είμαι αρνήτρια μάσκας, λένε ψέματα»

Σε εξέλιξη βρίσκεται κατάληψη στο 2ο Λύκειο Πατρών όπου οι μαθητές αιτούνται μικρότερο αριθμό ατόμων στις τάξεις, αλλά και να γίνει απολύμανση στους σχολικούς χώρους, καθώς μια μητέρα παιδιού που είχε επισκεφτεί το σχολείο εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό. Σημειώνεται, μάλιστα ότι η μητέρα του μαθητή, είναι υπάλληλος νοσοκομείου και πλέον η αγωνία είναι διάχυτη, τόσο στο σχολείο, όσο και στο χώρο εργασίας της.


Μιλώντας στο Open TV, η κα. Ευαγγελία μητέρα του παιδιού που βρέθηκε θετική στον ιό, επιτέθηκε σε όσους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις   και δηλώνει ότι όχι μόνο δεν είναι αρνήτρια της μάσκας, αλλά «δεν την αποχωρίζομαι».




Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές που πραγματοποιούν την κατάληψη, φορούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία μάσκα και ζητούν επιπρόσθετα μέτρα, καθώς η μάσκα από μόνη της, δεν αρκεί όπως λένε.


πηγή patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]