Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας συμμετείχε με ποδηλατοβόλτα ο Δήμος Πρέβεζας


 Με μια εναλλακτική βόλτα στην πόλη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής  με αφετηρία την Πλατεία Ανδρούτσου ,ο Δήμος Πρέβεζας συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Η συμμετοχή του κόσμου λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορονοϊού ήταν μικρότερη από άλλες φορές, ωστόσο στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν αρκετοί συνδημότες που με ποδήλατα αλλά και ηλεκτροκίνητα οχήματα που δεν εκπέμπουν ρύπους συμμετείχαν στην όμορφη Κυριακάτικη βόλτα στην Κυανή Ακτή, τον Παντοκράτορα, το ιστορικό κέντρο και άλλα σημεία της πόλης.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δημήτρης Καραμανίδης ευχαρίστησε θερμά τους  παρευρισκόμενους εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες όλοι θα συναντηθούν σε μια μεγάλη βόλτα με τον Δήμο να υλοποιεί δράσεις που στόχο έχουν να “παγιώσουν” την εναλλακτική μετακίνηση στην πόλη.

Το σύνθημα για την εκκίνηση έδωσε η αντιδήμαρχος Κοιν.Πολιτικής, Πολιτισμού και Παιδείας Αθηνά Κωνσταντάκη η οποία με την σειρά της υπογράμμισε ότι παρά τις δυσκολίες που έχει δημιουργήσει η πανδημία είναι πολύ σημαντικό να δίνονται τέτοια μηνύματα που αποδεικνύουν πως όταν θέλουμε μπορούμε να δούμε την πόλη αλλιώς.

Η βόλτα με “εναλλακτικά” μέσα μετακίνησης πραγματοποιήθηκε με την συμβολή του λιμενικού, της τροχαίας και του ΕΚΑΒ ενώ είχε ψυχαγωγικό κι όχι διαγωνιστικό χαρακτήρα,όπως σημειώνει στη σελίδα της στο facebook η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]