ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Χαρδαλιάς:200.000 rapid test ,Ομάδα διαχείρησης για τα σχολεία

 Χαρδαλιάς: Δεν θα μπαίνουν στην τάξη χωρίς μάσκα οι μαθητές | Athens Voice200.000 rapid covid test προμηθεύτηκε η χώρα μας όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την πορεία της νόσου Covid-19 στην Ελλάδα.

Τα τεστ  θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημόνων της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, τόσο στην καθημερινή κλινική πράξη όσο και για την διερεύνηση επιδημιών.


Η πρώτη εφαρμογή τους θα είναι για αυτή την συνθήκη διπλής κρίσης που αντιμετωπίζουμε στην Μυτιλήνη, όπου συνδυάζεται μια τοπική επιδημία σε έναν ευάλωτο πληθυσμό μαζί με μια φυσική καταστροφή.


Η αγορά καλύφθηκε από δωρεά του κ. Θανάση Μαρτίνου, ύψους 1.000.000 ευρώ και οργανώθηκε αερογέφυρα με ειδική ναυλωμένη πτήση της Aegean που αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα αρχικά στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης και ακολούθως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα.

Παράλληλα ο υφυπουργός έκανε γνωστό πως εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς δημιουργείται ομάδα διαχείρησης ,μια λεγόμενη task force ,με τη σύμπραξη των Υπουργείων Υγείας ,Παιδείας ,Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ με στόχο την καθημερινή υποστήριξη το πρώτο διάστημα στους διευθυντές εκπαίδευσης στη διαχείρηση τυχόν κρουσμάτων στα σχολεία .

Η επικοινωνία με αυτή την ομάδα διαχείρησης θα είναι εφικτή από τη Δευτέρα το πρωί στις 09.00 στα τηλέφωνα 213151 0984,0985&0986

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]