ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με επιτυχία η 1η μέρα των κολυμβητικών αγώνων στην Πρέβεζα !

 


Με επιτυχία η 1η μέρα των κολυμβητικών αγώνων  στην Πρέβεζα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Εν Νικοπόλει Άκτια 2020”-

Το ραντεβού για σήμερα  Κυριακή είναι στο Μονολίθι, τη βραβευμένη ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε  χθες η πρώτη μέρα των κολυμβητικών αγώνων στην παράλια της Πρέβεζας  που διοργάνωσαν ο Δήμος και η Π.Ε Πρέβεζας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των «Εν Νικοπόλει Άκτια 2020», ενώ αύριο Κυριακή το ραντεβού δίνεται στο Μονολίθι τη βραβευμένη ως ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης για την μετά το lockdown εποχή,  για τους αγώνες των μεγάλων αποστάσεων. Το πρωί  του Σαββάτου με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων κολυμβητών  πραγματοποιήθηκαν  οι αγώνες  300m και 1000m  από το Άκτιο με τερματισμό την θαλάσσια περιοχή μπροστά στο Δημαρχείο που ήταν και το σημείο τερματισμού για όλους τους αγώνες.Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι πολύ μικροί κολυμβητές  σε έναν συμβολικό αγώνα μικρής απόστασης κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Οι αγώνες έγιναν με τη συμμετοχή  ναυταθλητικών  σωματείων της περιοχής, ενώ μεγάλη ήταν και η συνδρομή του Λιμεναρχείου Πρέβεζας καθόλη τη διάρκεια των αγώνων.


Σε   όλους τους κολυμβητές που  τερμάτισαν  δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, ενώ βραβεύθηκαν και οι 3 πρώτοι από κάθε κατηγορία. Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Καραμανίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθηνά Κωνσταντάκη κ.α. Αύριο  Κυριακή το ραντεβού είναι για πρώτη φορά στην παραλία   Μονολίθιου όπου ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Ν.Ο Παράκτια Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης «ΜΠΟΥΚΑ» διοργανώνουν αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Ειδικότερα θα διεξαχθούν αγώνες 3 και 6 km. Ο αγώνας των 3km έχει ως ώρα έναρξης 10:30 π.μ. και περιλαμβάνει την θαλάσσια διαδρομή από το Βeach-Bar blue Island ως το Beach Bar Lithos και επιστροφή. Ο αγώνας των 6km έχει ως ώρα έναρξης 10:15 π.μ. και περιλαμβάνει την θαλάσσια διαδρομή :Blue Island – Lithos- Blue Island – Lithos- Blue Island. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες Έλληνες και ξένοι άνω των 18 ετών.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες: 

ANTΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

18-25 18-25

26-35 26-35

36-45 36-45

46-55 46-55

56-65 56-65

65+ 65+


H συμμετοχή του κάθε αθλητή είναι δωρεάν, ενώ για την συμμετοχή  στον αγώνα θα πρέπει να  συμπληρώσετε και να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση την οποία θα παραλάβετε από την γραμματεία την ημέρα του αγώνα που  θα σας περιμένει στον χώρο του beach bar Βlue Island, από τις 8 το πρωί.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα περιπολούν διασωστικά σκάφη με πλήρη ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό.

Σε όλους τους κολυμβητές που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της κάθε κατηγορίας. Mετά το πέρας των βραβεύσεων θα ακολουθήσει γιορτή στον χώρο του beach-Bar blue Island.

Tα ανεπίσημα αποτελέσματα από τους αγώνες του Σαββάτου είναι :


-Διαδρομή 300m

Αγόρια:

1. Καλαμπόκης Ιωακείμ

2. Έξαρχος Κωνσταντίνος

3. Κονταράς Ευάγγελος

Κορίτσια:

1. Σιδέρη Ελένη

2. Στύλου Κατερίνα

3. Καράσα Θεοδώρα

-Διαδρομή 1000m

Άνδρες κάτω των 25 ετών:

1.Παπαϊωάννου Βασίλης

2. Έξαρχος Κωνσταντίνος

3. Δέδες Κωνσταντίνος

Γυναίκες κάτω των 25 ετών:

1. Μήτση Άννα

2. Σάλιαρη Αφροδίτη

3. Ντούκου Αναστασία

Άνδρες άνω των 25 ετών:

1. Παγκράτης Άκης

2. Αντώνης Χρήστου

3. Κατσανάκης Απόστολος

Γυναίκες άνω των 25:

1. Μαυρίδου Βασιλική

2. Νίκου Έφη

3. Σταυροπούλου Παρασκευή






Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]