Θριάμβευσε ο Ολυμπιακός, κατέκτησε το 18ο νταμπλ στην Ιστορία του

 


Ο Ολυμπιακός με γκολ του Ραντζέλοβιτς επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου και κατέκτησε το τρόπαιο, ολοκληρώνοντας με νταμπλ την περσινή σεζόν!


Είχε ραντεβού με την Ιστορία. Και ας μπήκαν ανάμεσα Θεοί και Δαίμονες για να τον σταματήσουν. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα της χρονιάς την περίοδο 2019-2020. Και το επιβεβαίωσε (και) απόψε. Σε έναν τελικό κυπέλλου που θα έπρεπε να έχει γίνει 50 νύχτες πριν. Με άλλες ποδοσφαιρικές συνθήκες.


Δεν πειράζει όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι πιο γλυκό για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΚ (Ραντζέλοβιτς 9΄) μπορεί ήδη να τραγουδά προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, να της φέρει (και) το κύπελλο: «Δεν μπορώ να περιμένω».


O πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και της «εξυγίανσης» άλλωστε ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Ότι μπορούσαν έκαναν στο πάρκο Γουδή για να σταματήσουν την επέλαση του Ολυμπιακού.


Ένα σωρό εμπόδια έβαλαν στους Ερυθρόλευκους. Μέχρι την τελευταία στιγμή. Τους ανάγκασε απόψε να παίξουν έναν τελικό κυπέλλου απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, με ένα αμούστακο παιδί τερματοφύλακα (Τζολάκη).


Με έναν winger που έγινε αναγκαστικά δεξιός μπακ (Μπρούνο). Με τον αειθαλή Βασίλη Τοροσίδη στον επίλογο της καριέρας του: Ακριβώς στο τελευταίο ματς της καριέρας του. Αριστερός μπακ όπως τότε που κάλπαζε στις πτέρυγες όντας ένας από τους μεγαλύτερους αμυντικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Με αυτές τις συνθήκες εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο. Αλλά δεν… μάσησε ποτέ. Προσαρμόστηκε στις συνθήκες και συνέχισε την πελατειακή σχέση με τους Κιτρινόμαυρους. Το αποψινό ήταν το πέμπτο ματς της σεζόν 2019-20.


Το κοντέρ έγραψε 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Το επιμέρους σκορ 8-1. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τους Ερυθρόλευκους ούτε καν απόψε, στον υποχρεωτικό αυτοσχεδιασμό του Μαρτίνς.


Περισσότερο δυσκόλεψε η Εκτελεστική Επιτροπή τους νταμπλούχους. Παρά η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα που για πολλοστή φορά έδειξε πως απέχει πολύ από την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου με αυτή την αγωνιστική της εκδοχή.

MegaTV.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]