Ιωάννινα:10 μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας στα ορεινά του νομού


παλαιό οδικό δίκτυο Μετσόβου Ιωαννίνων

 Η επιδείνωση του καιρού   ξεκίνησε στην Ήπειρο από τις πρώτες πρωινές ώρες με τις αρμόδιες Αρχές να βρίσκονται σε ετοιμότητα .

Η σφοδρή καταιγίδα που  έπληξε νωρίς το πρωί το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων δεν άφησε πίσω της σημαντικά προβλήματα αν εξαιρέσει κανείς τα συσσωρευμένα ύδατα στον παραλίνμιο στις οδούς Γαριβάλδη  και Διονυσίου Φιλοσόφου με την Τροχαία να προχωρά σε διακοπή κυκλοφορίας .Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα με την κυκλοφορία των οχημάτων  να διεξάγεται πλέον κανονικά .Πρόβλημα αναφέρθηκε και στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου  στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στον ορεινό όγκο του νομού Ιωαννίνων 10  μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται στα οδικά δίκτυα της Κόνιτσας ,του Ζαγορίου ,των Τζουμέρκων ,της Ζίτσας και του Μετσόβου για την απομάκρυνση πετρών και φερτών υλικών .

Τα μεγαλύτερα ύψη  βροχής   σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr,καταγράφηκαν στο Τρίστενο Ζαγορίου (83) στο Τσεπέλοβο (72) στο Πάπιγκο (56) .

Τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και οι δήμοι βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]