ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Tεστ ανίχνευσης covid – 19 σε υπαλλήλους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες προς τους  Διοικητές του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, κ. Κατσακιώρη Νικόλαο, του Γενικού Νοσοκομείου Χατζηκώστα Ιωαννίνων,κ. Δερδεμέζη Σπυρίδωνα, καθώς και τον  Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Φιλιατών,κ.Ντούρο Θωμά, για την άμεση ανταπόκριση τους  στο αίτημα μας,για τη διενέργεια τεστ ανίχνευσης covid – 19 των υπαλλήλων μας, που επιστρέφουν από τις θερινές διακοπές τους.
 Η διάγνωση της υγείας του προσωπικού που στελεχώνει τις δομές μας, ήταν κρίσιμο ζήτημα των ημερών, που απαιτούσε γρήγορη και άμεση λύση, για τη διασφάλιση περαιτέρω της υγείας των ωφελούμενων των Παραρτημάτων μας, οι οποίοι αποτελούν τις πλέον ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Η σύμπραξη των φορέων του Δημοσίου, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τις δομές Υγείας και Πρόνοιας στην Ελλάδα, με γρήγορες και αλληλέγγυες δράσεις,  είναι ελπιδοφόρο μήνυμα και δίνει σε όλους μας δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, με πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής μας ευθύνης.
            Ευχαριστούμε για τη συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία, αλλά και  για την εντατική τους προσπάθεια στην μάχη κατά της πανδημίας στην Ήπειρο, καθιστώντας την από τις πιο ασφαλείς Περιφέρειες της πατρίδας μας.

                                                                                                          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

                                                                                                             ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]