ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Αφιέρωμα στον Leonard Cohen στο Μουσείο Αργυροτεχνίας



Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων παρουσιάζουν ένα μουσικό αφιέρωμα στον Leonard Cohen, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου (ώρα 21:00), στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας.
Τρεις νέες τραγουδίστριες ερμηνεύουν τα τραγούδια που έχει σφραγίσει ο Leonard Cohen με τη χαρακτηριστική βαριά φωνή του, με τη συνοδεία τριών εξαιρετικών μουσικών. Η Nalyssa Green, η Sugahspank! και η Lou is ταξιδεύουν το κοινο με τις ξεχωριστές φωνές τους στο θαυμαστό σύμπαν του Leonard Cohen. Μαζί τους, ο βιρτουόζος ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλο, ο μαέστρος Γιώργος Δελλής στα πλήκτρα, και ο λακωνικά μελωδικός Άδωνι Γουλιέλμο στην κιθάρα (Swing Shoes).
Ο Cohen αποτελεί μια μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη. Ποιητής, μουσικός, δάσκαλος και μαθητής μοιράστηκε τις σκέψεις του και τη ζωή του μέσα από απλές μελωδίες και μια βαθιά «θεία» χρυσή φωνή.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτησεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο, 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

 *Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 26510 64065 | www.piop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]