Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων:Να δοθεί στη δημοσιότητα ο πραγματικός αριθμός κρουσμάτων στην Ήπειρο και στα Γιάννινα


Ερωτηματικά για τον πραγματικό αριθμό κρουσμάτων που καταγράφονται στην Ήπειρο και τον νομό Ιωαννίνων δημιουργεί η αποκάλυψη εγγράφου της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων από τις 17 Ιούλη, που ζητά από την κυβέρνηση να μην ανακοινώνονται αναλυτικά οι περιοχές που υπάρχουν κρούσματα. Και η κυβέρνηση το έκανε πράξη!
Συγκεκριμένα, σε επιστολή που έστειλε στις 17 Ιούλη η Πανελλήνια Ένωση Ξενοδόχων προς την κυβέρνηση (και την οποία φέρει στην δημοσιότητα σήμερα η εφημερίδα Ριζοσπάστης), αναφέρει επί λέξει:
«Στο σημείο αυτό επανερχόμαστε στο αίτημα που έχουμε υποβάλει και με προηγούμενη επιστολή μας, προκειμένου να αποφευχθεί η (μη σκόπιμη ασφαλώς) έμμεση στοχοποίηση των περιοχών στις οποίες σημειώνονται κρούσματα, οι ανακοινώσεις να περιορίζονται σε συνολικό αριθμό κρουσμάτων και να μην αναλύεται η χωρική κατανομή τους. Εκτός ασφαλώς αν ο αριθμός των κρουσμάτων είναι τέτοιος που απαιτείται σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα».
Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων απαιτεί άμεσα να δοθεί απάντηση από τις αρμόδιες κρατικές αρχές στο ερώτημα ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός κρουσμάτων στην Ήπειρο και ποια η γεωγραφική τους κατανομή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]