Κορωνοϊός Σκέψεις για ματαίωση της ΔΕΘ

Την έντονη ανησυχία τους εξέφρασαν σήμερα οι επιστήμονες στη σύσκεψη που είχαν με φορείς της Θεσσαλονίκης σχετικά με την διοργάνωση της ΔΕΘ.
Σύμφωνα με το parapolitika.gr,στην ίδια σύσκεψη όπου ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε τα μέτρα που θα ισχύουν για την περιφέρεια συζητήθηκε το θέμα της ΔΕΘ και υπάρχουν σκέψεις για ματαίωσή της.

Η αβέβαιη διεξαγωγή της φετινής ΔΕΘ 2020, είναι κάτι που προβληματίζει τόσο τους πολιτικούς όσο και τους επιχειρηματικούς φορείς, καθώς τιμώμενη χώρα είναι φέτος η Γερμανία και οι επιχειρήσεις που εκδηλώνουν ενδιαφέρον είναι πολλές και σημαντικές.

 Σύμφωνα με το MEGA, δεν αποκλείεται και η ματαίωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αφού καθημερινά η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης παρουσιάζει αυξημένα κρούσματα κοροναϊού.

 Υπενθυμίζεται πως πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Σωτήρη Τσιόδρα, του Νίκου Χαρδαλιά, του Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται και το lockdown στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]