Ο Δήμος Πρέβεζας πραγματοποίησε με τη γλυκύτατη «Νόα» ακόμα μία νόμιμη υιοθεσία αδέσποτου από δημότη....

....... ξεκινώντας το πρόγραμμα «υιοΘΕΤΩ την ευθύνη!»

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο Δημαρχείο της Πρέβεζας η αισιοδοξία και τα χαμόγελα χαράς ήταν τόσο έντονα που ούτε οι μάσκες για το πρωτόκολλο ασφάλειας COVID 19 μπορούσαν να κρύψουν.
Ο λόγος της χαρούμενης ατμόσφαιρας αφορούσε και πήγαζε για τη νέα υιοθεσία αδέσποτου από το προσωρινό καταφύγιο από δημότη του Δήμου Πρέβεζας, με την υπογραφή του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου, σε συνέργεια με το σύλλογο «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ» και την πολύτιμη και θεσμική συνεργασία των κτηνιάτρων κ. Νίκου Ρώσου και κ. Σοροντίλα Χρήστου.
Με κάθε επισημότητα και με κεντρικό πρόσωπο στο γραφείο του Δημάρχου τη γλυκύτατη και πανέμορφη θηλυκή σκυλίτσα Νόα, η οποία και έκλεψε τις καρδιές όλων στο Δημαρχείο και παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου κ. Γρηγόρη Κουμπή, η νέα «μητέρα» της χαριτωμένης υγιέστατης σκυλίτσας και δημότης του Δήμου Πρέβεζας, συνυπέγραψε μαζί με το Δήμαρχο τα σχετικά έγγραφα της υιοθεσίας, με τη Νόα να επικυρώνει με τον πιο χαρούμενο τρόπο κουνώντας την ουρά της.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κατόπιν και της νέας αυτής υιοθεσίας που έρχεται να συνεχίσει ένα κύκλο πρώτων υιοθεσιών, ανακοίνωσε ότι η συνέργεια όλων των εμπλεκόμενων θεσμικών φορέων και εθελοντών θα συνεχιστεί υπό τη δράση του προγράμματος «υιοΘΕΤΩ την ευθύνη!», την οποία σύντομα οι δημότες θα τη βρίσκουν και ψηφιακά, με στόχο την επίτευξη του μέγιστου αριθμού υιοθεσιών από τα αδέσποτα όπως αυτή ορίζεται και προστατεύεται από το νόμο.
Η ατομική ευθύνη αλλά και προσωπική έμπρακτη ευαισθησία και αγάπη των Δημοτών με την πράξη της υιοθεσίας που πραγματικά νοιάζονται και αγαπούν τους τετράποδους φίλους μας υπεύθυνα και η ολοκλήρωση του εν αναμονή νέου σύγχρονου καταφυγίου για τα αδέσποτα, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό της προγραμματικής πρότασης «Φροντίζουμε τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς σεβόμαστε το κοινωνικό σύνολο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]