ΝΕΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:Ο ΥΦ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ

VOLTERRA ..ENEΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΕΡΑ

Το ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων για τη δομή προσφύγων στους Ασπράγγελους Ζαγορίου

Αφού κατάφεραν να υφαρπάξουν την ψήφο επιχειρηματιών και κατοίκων του Ζαγορίου,  τάζοντάς τους την προετοιμασία  ένταξης  του Ζαγορίου στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO,  σήμερα έρχονται να  τους εντάξουν  στον χάρτη ως  μιας ακόμη  περιοχής  και μάλιστα χωρίς σχέδιο μεταναστών και  προσφύγων.
Αφού όπως τονίσαμε από την πρώτη στιγμή δεν κατάφεραν να μετατρέψουν το  πρόβλημα σε ευρωπαϊκό, επιμένουν με πρόχειρες επιλογές σε αυταρχικές λύσεις χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση με τους κατοίκους των περιοχών.
Καμιά δομή χωρίς οργανωμένο σχέδιο δεν θα λύσει το πρόβλημα αντίθετα ίσως  το μεγεθυνθεί και σε περιοχές που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε.
Προσπαθούν να κρύψουν το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και συνεχίζεται να δημιουργείται στα νησιά  κάτω από το χαλί στην προκειμένη περίπτωση στο χαλί του  ΖΑΓΟΡΙΟΥ,  πιστεύοντας ότι κανείς δεν θα το σηκώσει, βάζοντας σε κίνδυνο και άλλες περιοχές της χώρας.
Επιτέλους ας σοβαρευτούν και ας  αντιληφθούν την κρισιμότητα των στιγμών και ας δεχτούν και αυτοί την λάθος διαχείριση του προβλήματος του προσφυγικού-μεταναστευτικού και ας σταματήσουν να επιβάλουν αποφάσεις  άνευ σχεδίων  χωρίς την δέουσα προετοιμασία.

Ν.Ε ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]