Παπαθανάσης:Υπάρχει ενδεχόμενο περιορισμού στη λειτουργία των επιχειρήσεων...

"Υπάρχει ενδεχόμενο περιορισμού στη λειτουργία των επιχειρήσεων ,όπως να κλείνουν νωρίτερα .Τοπικές παρεμβάσεις και τοπικό lockdown μπορεί να υπάρξει ,όχι οριζόντιο .
Δεν είμαστε σε δεύτερο κύμα.Εχουμε έξαρση αλλά είναι ελεγχόμενο αν τηρήσουμε τους κανόνες και κρατάμε τις αποστάσεις .Η κυβέρνηση δεν είχε εφησυχασμό σε κανένα σημείο ,είναι μια δυναμικά μεταβαλλόμενη κατάσταση .Κάποιοι ξέχασαν ότι ο αόρατος εχθρός δεν έχει φύγει,πρέπει να θυμόμαστε την ατομική ευθύνη που μας έκανε παράδειγμα προς μίμηση "ανάφερε μεταξύ άλλων ο μιλώντας στον ΣΚΑΙ ,ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης .
Ο υφυπουργός παράλληλα αναφέρθηκε στην   νέα κατάσταση που από σήμερα θα επικρατεί στα μπαρ αφού  σε αυτά πλέον δεν θα επιτρέπονται οι όρθιοι θαμώνες ,ενώ  και για  τους  καθήμενους θα υπάρχουν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τραπεζοκαθισμάτων και πυκνότητας εντός του χώρου .
Ο κ.Παπαθανάσης προειδοποίησε πως θα κλείνει  για 15 μέρες  όποια  επιχείρηση  δεν  τηρεί τα νέα μέτρα και απηύθυνε έκκληση στους  επιχειρηματίες να   ακολουθήσουν πιστά τα νέα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας καθώς όπως ανέφερε το κλείσιμο ενός καταστήματος  μέσα στον Αύγουστο   θα είναι καταστροφικό ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]