Τεστ .....υπομονής στην Κακαβιά [βίντεο]

Κάθε χρόνο αυτή την περίοδο η κίνηση στην Κακαβιά είναι αυξημένη .Φέτος ωστόσο η κατάσταση λόγω covid έχει δυσκολέψει αρκετά τη διέλευση από τον  εν λόγω συνοριακό σταθμό καθώς    κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  πραγματοποιεί ελέγχους σε όλους τους ταξιδιώτες   που   έρχονται από τη γείτονα χώρα .
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων με την αναμονή να υπολογίζεται σε αρκετές ώρες . Η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί με την  άφιξη στρατιωτικών γιατρών που θα συνδράμουν στο έργο του ΕΟΔΥ.
Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμός της Κακαβιάς δεν λειτουργεί πλέον 24 ώρες το 24ωρο καθώς βάσει των νέων μέτρων  από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί παραμένει κλειστός .
 Από τις 16 Αυγούστου όπως ανακοίνωσε χθες η  αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη  μπαίνει πλαφόν στον επιτρεπόμενο αριθμό εισερχομένων  και  θα επιτρέπεται η διέλευση 750 ατόμων την ημέρα   ενώ από τις τις 17/8 καθίσταται υποχρεωτική η προσκόμιση αρνητικού τεστ μοριακού ελέγχου (PCR test) για όλους τους εισερχόμενους από τα χερσαία σύνορα. Το τεστ θα πρέπει  να έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την είσοδο στην Ελλάδα. Η υποχρέωση προσκόμισής του συμπεριλαμβάνει επίσης τους Έλληνες πολίτες και τους έχοντες άδειες διαμονής. Το τεστ πρέπει να έχει διενεργηθεί στη χώρα προέλευσης και όχι στην Ελλάδα.

ευχαριστούμε τους Up Stories για τη διάθεση του βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]