Πρόσκληση Ε.Υ.Δ. Περιφέρειας για «Επιχορήγηση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας»



Πρόσκληση για την «Επιχορήγηση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας» δημοσιεύει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος 2014-2020».

Η πρόσκληση αφορά στην υποστήριξη φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Ηπείρου για την επιχορήγηση οικονομικής δραστηριότητας και για τη δημιουργία τουλάχιστον μιας  θέσης εργασίας. Απευθύνεται σε φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας – ΚΑΛΟ (σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 4430/2016).

Η συνολική δημόσια δαπάνη της πρόσκλησης είναι 500.000 ευρώ. Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης δυνητικού δικαιούχου ενίσχυσης μπορεί να κυμαίνεται από 50.000  έως 100.000 ευρώ.
Οι επιλέξιμες δαπάνες, αφορούν λειτουργικά έξοδα, αμοιβές τρίτων, δαπάνες προβολής, δημοσιότητας και δικτύωσης, μισθολογικό κόστος νέας/ων θέσης/εων εργασίας, δαπάνες διαμόρφωσης χώρου μικρής κλίμακας, προμήθεια αναλωσίμων, προμήθεια πρώτων υλών/ εμπορευμάτων, προμήθεια μηχανημάτων – εξοπλισμού παραγωγής – λοιπού εξοπλισμού, προμήθεια λογισμικών- υπηρεσίες παραμετροποίησης λογισμικού.
Η χρονική διάρκεια υλοποίησης των έργων, είναι έως δεκαοκτώ (18) μήνες. Η υποβολή των προτάσεων ξεκινά στις 07/09/2020 και ώρα 13:οο και ολοκληρώνεται στις 30/10/2020 και ώρα 15:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα που αφορούν την παρούσα πρόσκληση αποστέλλοντας το ερώτημά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση infoipiros@mou.gr  ή στο HelpDesk  της Υπηρεσίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]