Πιθανά προβλήματα αύριο στο δίκτυο ύδρευσης Πρέβεζας

Εργασίες αποκατάστασης στον αγωγό    του Συνδέσμου Υδρευσης Δήμων Λευκάδας-Αιτωλοκαρνανίας ενδέχεται να επηρεάσουν αύριο το δίκτυο ύδρευσης της  Πρέβεζας.

Επιπτώσεις κυρίως ως προς  την τάση του νερού του δικτύου   της Πρέβεζας, ενδέχεται  να έχουν οι   εργασίες που θα πραγματοποιήσει αύριο  Πέμπτη 6 Αυγούστου  στον αγωγό ύδρευσης στο  ύψος  της Ν. Σαμψούντας, ο Σύνδεσμος Υδρευσης Δήμων Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδεσμου από τις 8 το πρωί   και έως τη λήξη των εργασιών στο γειτονικό νησί θα υπάρχει γενική διακοπή υδροδότησης αφού η αποκατάσταση της βλάβης (από την οποία χάνονται καθημερινά από 200 έως 300 κυβικά νερού)  θεωρείται αναγκαία για να επανέλθει η ομαλή υδροδότηση στης Λευκάδα.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας ενημερώνει τους πολίτες της περιοχής ευθύνης της ότι  παρότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα είναι πιθανό οι εργασίες του  Συνδέσμου Λευκάδας να επηρεάσουν  το δίκτυο ύδρευσης  της Πρέβεζας  και σε κάποια σημεία του να παρουσιάσει μειωμένη τάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]