ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πρέβεζα:Δύο ακόμα συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας στις 12 Ιουνίου

Αποτελέσματα συνεχιζόμενης έρευνας για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών και δύο ανηλίκων, που έλαβε χώρα την 12-06-2020 στην Πρέβεζα
Συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης ακόμα δύο ημεδαποί,  εμπλεκόμενοι στην υπόθεση 

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας που αφορά σε εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα την 12-06-2020 στην Πρέβεζα και τη συνακόλουθη σύλληψη ενός ατόμου, συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης, δύο ακόμα ημεδαποί, που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (28-08-2020) το πρωί στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών  του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από τον Ανακριτή Πρέβεζας, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.



Αστυνομικό δελτίο 13/06/2020
Συνελήφθη, χθες (12-06-2020) αργά το βράδυ σε περιοχή της Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Επίσης, οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τρεις ακόμη ημεδαπούς, συνεργούς του δράστη, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες αργά το βράδυ σε περιοχή της Πρέβεζας, οι τέσσερις δράστες έβαλαν με κυνηγετικά όπλα εναντίον ζευγαριού ημεδαπών και δύο ανηλίκων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (24) κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο.

Παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου και νοσηλεύονται.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]