ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Περισσότερους από 10 τόνους απορριμάτων άφησαν οι ουρές στην Κακαβιά Οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του άτυχου 10χρονου

Μέχρι  το μεσημέρι της Δευτέρας   περισσότερα από 10 άτομα πέρασαν τα σύνορα στην Κακαβιά με τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες μέρες.
Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα όλοι όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ Covid που έχει διενεργηθεί έως και 72 ώρες πριν  ενώ δεν θα μπορούν να εισέρχονται περισσότερα από 750 άτομα ημερησίως .
Η   τραγική κατάσταση που επικρατούσε στα σύνορα τις τελευταίες μέρες εκτός από την ένταση και την αναμονή   άφησε πίσω της και  περισσότερους από 10 τόνους απορριμμάτων  στον οδικό άξονα ως τον συνοριακό σταθμό Κακαβιάς  την απομάκρυνση των οποίων έχει αναλάβει ο Δήμος Δρόποληςμε τη συνδρομή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής .
Και μπορεί η κατάσταση πλέον  στην Κακαβιά  να μη θυμίζει σε τίποτα το χάος που επικρατούσε τις προηγούμενες μέρες ,αυτό που θα έχουν να  θυμούνται   για πολύ καιρό όσοι τη βίωσαν είναι ο θάνατος του  10χρονονου παιδιού που περίμενε με την οικογένειά του για να περάσει τα σύνορα .
Υπενθυμίζεται ότι το  παιδάκι παρασύρθηκε από διερχόμενο ασθενοφόρο βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο .
Με απόφαση τέλος  του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας  η  οικογένεια   του άτυχου  10χρονου θα ενισχυθεί με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]