Τουρκία: Η NAVTEX στο Καστελόριζο είναι μέσα στη δική μας υφαλοκρηπίδα

Στη σκληρή ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ και το διάβημα για τα όσα κάνει ανοιχτά από το Καστελόριζο, η Τουρκία απαντά στην Ελλάδα με μια νέα πρόκληση…

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το onalert.gr,η Τουρκία “απάντησε” στην Ελλάδα και ως συνήθως είναι προκλητικά… προκλητική! Η NAVTEX που εξέδωσε δεσμεύοντας περιοχή κοντά στο Καστελόριζο και μέσα στα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας είναι, όπως θεωρεί, μέσα στη δική της υφαλοκρηπίδα!

Αυτή ήταν, μεταξύ άλλων προκλήσεων, η απάντηση που έδωσε η Τουρκία στη σκληρή ανακοίνωση της Αθήνας και το διάβημα διαμαρτυρίας για τις νέες προκλήσεις και την εκτός ορίων NAVTEX για την περιοχή ανοιχτά από το Καστελόριζο.

Τι απάντησε λοιπόν η Τουρκία στην άμεση και ψύχραιμη αντίδραση της Αθήνας; “Βάφτισε” την περιοχή για την οποία εξέδωσε η NAVTEX “δική της υφαλοκρηπίδα”, μέσα στην οποία έχει κάθε δικαίωμα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που εκδόθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (22.07.2020) και μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ – Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]