«Μαρμαρωμένες Τρωάδες», του Ευριπίδη αύριο στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας συμμετέχει στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», με την παράσταση του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης «Μαρμαρωμένες Τρωάδες», την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 21:00 στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης.
H παράσταση Μαρμαρωμένες Τρωάδες είναι μία οπτικοακουστική σκηνική αφήγηση, η οποία βασίζεται σε διασκευή των Τρωάδων του Ευριπίδη σε μετάφραση Μιχάλη Κακογιάννη.
Δελτία Εισόδου:
Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο σε κάθε χώρο, όπου υπάρχει.
Για την παρακολούθηση της παράστασης είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
https://digitalculture.gov.gr/…/marmaromenes-troades-tou-e…/
Για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο πρέπει να καταβληθεί το αντίτιμο της εισόδου, το οποίο για τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης ανέρχεται στα 8 € το ακέραιο, 4 € το μειωμένο.
Εισιτήριο για τον αρχαιολογικό χώρο θα διατίθεται την ημέρα της παράστασης στον αρχαιολογικό χώρο Νικόπολης και στο Αρχαιολογικό Μουσείο 08:00 - 20:00, στην είσοδο του Ωδείου από τις 19:00, και θα επιδεικνύεται μαζί με το δελτίο εισόδου.
Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μέτρων για κλειστούς χώρους. Στα μουσεία είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας.
Ώρα προσέλευσης: 19:45
Πληροφορίες: 26820 89890 - Πολυξένη Μπάρκα, αρχαιολόγος ΕΦΑ Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]