Ιωάννινα:Το επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στην γειτονιά της Αγίας Μαρίνας ..και ο προβληματισμός των κατοίκων ...

Σε μια από τις πλέον κεντρικές  γειτονιές των Ιωαννίνων ,αυτή της Αγίας Μαρίνας , οι κάτοικοι ήρθαν  σήμερα αντιμέτωποι με σκηνικό έντασης μετά από έναν ακόμη καβγά στη μέση του δρόμου μεταξύ αλλοδαπών.
Σύμφωνα με μαρτυρίες τους στο epirus-tv-news.gr σήμερα το μεσημέρι κλήθηκε η αστυνομία ,μόλις  οι κάτοικοι αντιλήφθηκαν πως οι αλλοδαποί μετά από έντονη  μεταξύ τους λογομαχία πιάστηκαν στα χέρια  με εκείνον που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού να πετά στον άλλον ένα γαλλικό κλειδί και αυτός με τη σειρά του να προσπαθεί  να  αμυνθεί με αιχμηρό αντικείμενο ,με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για μαχαίρι.
Και όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών αφού την ώρα  που διαδραματίστηκε το περιστατικό ήταν ώρα αιχμής ..
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία  με τους άνδρες της υπηρεσίας να εντοπίζουν τον έναν από τους δύο εμπλεκόμενους .
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που στη συγκεκριμένη περιοχή συμβαίνουν συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών .
Πριν από λίγες μέρες μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο η αστυνομία  κλήθηκε δύο φορές μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα  προκειμένου να παρέμβει έπειτα από ανάλογο σκηνικό έντασης .
Οι κάτοικοι ,όπως είπαν  μιλώντας τηλεφωνικά στο epirus-tv-news, έχουν προβληματιστεί   και συνάμα έχουν ανησυχήσει από  αυτά τα συνεχή  περιστατικά που συμβαίνουν  στην εν λόγω περιοχή στην καρδιά κιόλας  της πόλης   των Ιωαννίνων .
Εφόσον η αστυνομία έχει χρειαστεί να παρέμβει  για ανάλογα σκηνικά στην περιοχή αυτή ίσως   οι συχνότερες διελεύσεις της  πέριξ του Πνευματικού Κέντρου και της Αγίας Μαρίνας να έδινε μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και να καθησύχαζε  κάπως τους πολίτες ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]