"Ζωή Μετά"- Οι ξεκαρδιστικές ιστορίες του Αρκά στην Πρέβεζα


Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών "Μέθεξις", περιοδεύει στις γειτονιές της Ελλάδας και έρχεται και στην Πρέβεζα με τις ξεκαρδιστικές ιστορίες του ΑΡΚΑ (η “Ζωή Μετά”, ο “Ισοβίτης” και “Χαμηλές Πτήσεις”), στην πιο χιουμοριστική παράσταση του καλοκαιριού "ΖΩΗ ΜΕΤΑ". Η παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη 6 Αυγούστου και ώρα 9:30 μ.μ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας "Γιάννης Ρίτσος". Στην παράσταση “Η Ζωή Μετά”, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ και με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον ΑΡΚΑ και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.
Σε όλα τα θέατρα που θα παρουσιαστεί η παράσταση, θα τηρηθούν αυστηρά οι απαιτούμενοι κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια των θεατών.
Πρωταγωνιστούν
Γιώργος Γιαννόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς.
Συγγραφέας: ΑΡΚΑΣ
Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος, 12 ευρώ (άνω των 65, άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητικό), 10 ευρώ μαθητικό
Προπώληση: 12 ευρώ, https://www.viva.gr/ και https://www.ticketservices.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]