Πυροσβέστες από την Ήπειρο στις φωτιές σε Κόρινθο,Πάτρα και Πύργο ....Αποδυναμωμένη η Περιφέρεια Ηπείρου ...



Επειτα από εντολές του Αρχηγείου, η Περιφέρεια Ηπείρου έχει στείλει  δυνάμεις   σε πυρκαγιές της Κορίνθου και του Πύργου Ηλείας .Ειδικότερα ,10 οχήματα με 40 άτομα πλήρωμα  επιχειρούν στην Κόρινθο  ενώ  στην πυρκαγιά στον Πύργο 5 οχήματα με 10 άτομα .
 Στην Πάτρα   συνδράμει  πεζοπόρο  τμήμα 15 ατόμων .
Οπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η Ενωση Πυροσβεστών Περιφέρειας Ηπείρου αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της Ηπείρου  σε οχήματα και  κυρίως σε πυροσβέστες  που είτε βρίσκονται στην πυρκαγιά είτε είναι στο δρόμο για αλλαγή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι αύριο το πρωί που θα ξεκινήσουν οι αλλαγές θα είναι στο δρόμο ή σε πυρκαγιές πάνω από 20 οχήματα μαζί με τα βοηθητικά και πάνω από 130 άτομα, αν   προστεθούν και  αυτοί  που είναι σε επιφυλακή στις Υπηρεσίες!
Οι πυροσβέστες και πυροσβέστριες της Ηπείρου σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν είναι αντίθετοι στην ενίσχυση άλλων υπηρεσιών για οποιοδήποτε συμβάν και ιδίως για πυρκαγιές σαν αυτές που μαίνονται. Όπου έχουν πάει  προσφέρουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και είναι πάντα πρόθυμοι. Παρόλα αυτά η  Ενωση Πυροσβεστών Περιφέρειας Ηπείρου  επισημαίνει ότι όλες αυτές οι μετακινήσεις έχουν αποδυναμώσει κατά πολύ την Περιφέρεια Ηπείρου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτελεστεί ο σχεδιασμός σχετικά με την επάνδρωση των περιπολικών με ότι αυτό συνεπάγεται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]