ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

[Ελλάδα]Ο αέρας πέταξε χειριστή αετοσανίδας σε αυτοκίνητο και μετά σε περίφραξη

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου για τραυματισμό 36χρονου αλλοδαπού χειριστή αετοσανίδας (Kite Surf), στη θαλάσσια περιοχή ΄΄ΚΟΡΦΟΣ΄΄ Μυκόνου.
           Ἀμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 36χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, στη συνέχεια στην Πολυκλινική ''Μυκονιάτικη Υγεία'' και τελικώς διεκομίσθη αεροπορικώς στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις και περίθαλψη σε ιδιωτική κλινική.
      Συγκεκριμένα, ο 36χρονος κατά τη διάρκεια χειρισμού της ιδιόκτητης ιστιοσανίδας του, παρασύρθηκε από ριπές ανέμου στον επαρχιακό δρόμο Κορφού, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά επάνω σε εμπρόσθιο ανεμοθώρακα σταθμευμένου Ι.Χ.Ε., στη συνέχεια σε τοίχο περίφραξης της εγκατάστασης αφαλάτωσης του Δήμου και τελικώς σε τσιμεντένιο δάπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη λεκάνη του και στο δεξί του πόδι. Σύμφωνα με δήλωση του ιδίου, το συμβάν προκλήθηκε διότι δεν έκανε χρήση του συστήματος διακοπής ώθησης του αετού (quick release).
        Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]