ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα για παράνομη συλλογή αρωματικών φυτών


Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αστυνομικές δράσεις στην Ήπειρο για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου συνελήφθησαν (3) αλλοδαποί, που είχαν συλλέξει ποσότητα προστατευόμενων αρωματικών φυτών βάρους -50- κιλών, έχοντας εισέλθει παράνομα στη χώρα
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι δράσεις από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την πάταξη του φαινομένου της παράνομης συλλογής προστατευόμενων αρωματικών φυτών. 
Αυτή τη φορά, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν χθες (15-07-2020) το μεσημέρι σε ορεινή και δύσβατη περιοχή του Κεφαλόβρυσου Ιωαννίνων, τρία (3) άτομα που κατηγορούνται για παραβάσεις της δασικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 
Πρόκειται συγκεκριμένα για αλλοδαπούς, οι οποίοι, έχοντας εισέλθει παράνομα στη χώρα, προέβησαν στην παράνομη συλλογή αρωματικών φυτών συνολικού βάρους -50- κιλών. 
Η παραπάνω ποσότητα κατασχέθηκε και παραδόθηκε στο Δασαρχείο Ιωαννίνων. 
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]