ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ηγουμενίτσα-Γιάννης Γόγολος:Η κρίση της δημόσιας υγείας λόγω Covid-19 δεν έχει ξεπεραστεί Η συμβολή όλων μας, θα κάνει και πάλι τη διαφορά

Γιάννη Κ. Γόγολου, Δημοτικού Συμβούλου Ηγουμενίτσας
επικεφαλής  της Δημ. Παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
                                                                          
Αγαπητοί συμπολίτες
Η κρίση της δημόσιας υγείας εξ αιτίας του  Covid 19 δεν έχει ξεπεραστεί. Μετά την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων στο Δήμο Παραμυθιάς, σας καλώ όλους να μείνετε ψύχραιμοι, να τηρείτε τις οδηγίες των ειδικών σε ότι αφορά τις αποστάσεις μεταξύ σας, την υγιεινή των χεριών και τη χρήση της προστατευτικής μάσκας, όπου απαιτείται.
Η συμβολή όλων μας, θα κάνει και πάλι τη διαφορά.
Όπως τόνισα και στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, καλώ όλους όσους έχουν την ευθύνη των ελέγχων της τήρησης των μέτρων, την Πολιτική Προστασία, το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και τις ηγεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού Σώματος, να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση, διότι το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Ηγουμενίτσας κυρίως τις βραδινές ώρες,  παρατηρείται χαλάρωση των  μέτρων  που αφορούν την τήρηση των αποστάσεων, όπως αυτές έχουν οριστεί από τις σχετικές οδηγίες.
Η ευθύνη όλων έναντι της υγείας των συμπολιτών και των οικονομικών επιπτώσεων που θα έχει τυχόν εξάπλωση των κρουσμάτων στην περιοχή μας,     στην αρχή της τουριστικής περιόδου είναι μεγάλη, καθότι έχουμε δρόμο μπροστά μας και χρειαζόμαστε, κυρίως τώρα, υπεύθυνους πολίτες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]