LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ιωάννινα:Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα βρέφη – νήπια αλλά και στους εργαζόμενους των σταθμών μας ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία των  Παιδικών και Βρεφονηπιακών  σταθμών  του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με  τις οδηγίες και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών και του ΕΟΔΥ.
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. κος Δημήτριος Πάνου , ο Αντιπρόεδρος  κος Ιωάννης Τσίμαρης και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδικής Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής του ΝΠΔΔ κα Φωτεινή Θάνου  επισκέφτηκαν  τους  4ο , 5ο ,8ο  και 12ο Βρεφονηπιακό  Σταθμό, όπου διαπιστώσανε την ομαλή επανέναρξη της λειτουργίας τους .
Σας ενημερώνουμε ότι την πρώτη εβδομάδα επιστροφής στην κανονικότητα οι σταθμοί μας θα λειτουργούν εκ περιτροπής για τα βρέφη –νήπια ως φάση προσαρμογής και την Παρασκευή θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης.
Θέλουμε να δηλώσουμε προς τους γονείς των νηπίων και βρεφών των σταθμών μας ότι μπορούν να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και αίσθημα ασφάλειας για την λειτουργία των δομών μας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές-επανεγγραφές για την σχολική χρονιά  2020-21 συνεχίζονται κανονικά και  λήγουν  στις 15 Ιουνίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]