Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα:Την υποκρισία την πληρώνουν οι σχολικές τροχονόμοι


Πριν από λίγο διάστημα, εν μια νυκτί, η κυβέρνηση αποφάσισε με φωτογραφικό τρόπο την περαιτέρω καταστρατήγηση του ρόλου του δημοτικού συμβουλίου. Εξυπηρετώντας τη δημοτική αρχή Ιωαννίνων που πήγαινε από ήττα σε ήττα στο θέμα του οδοφωτισμού και των σκουπιδιών, με δύο γραμμές αφαίρεσε την εξουσία από το ανώτατο όργανο του Δήμου για να αποφασίζει για συμβάσεις εκατομμυρίων και την εκχώρησε στην Οικονομική Επιτροπή. Αυτή την Επιτροπή είχε φροντίσει, με αντιδημοκρατική μεθόδευση που ακύρωσε το εκλογικό αποτέλεσμα, ο υπουργός Εσωτερικών.
Για τις συμβάσεις των εκατομμυρίων και την εξυπηρέτηση των ιδιωτικών μεγαλοσυμφερόντων, η δημοτική αρχή ήταν «ευαίσθητη» και πήρε το δώρο της από την
κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την οποία οι σχέσεις της είναι στενότατες πολιτικά, παρά τις διακηρύξεις περί ανεξαρτησίας.
Τα 176 ευρώ των 52 σχολικών τροχονόμων των Ιωαννίνων, η δημοτική αρχή αρνείται να τα καταβάλει, λέγοντας ότι «θα υπάρξει παρανομία».
Διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον, με λίγα λόγια η δημοτική αρχή. Για τα μαγειρέματα Θεοδωρικάκου που τη συμφέρουν, το μόνο που ξέρει είναι να λασπολογεί απέναντι στην πολιτική κριτική που δέχεται. Τα εκατομμύρια των LED και των σκουπιδιών, είναι «νόμιμα». Οι λίγες χιλιάδες ευρώ των σχολικών τροχονόμων είναι «παράνομες».
ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ
ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ - ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]