Ιωάννινα-Ν.Χαρδαλιάς:Αυστηρά μέτρα στο αεροδρόμιο Δεν ανοίγουν άμεσα τα σύνορα στην Κακαβιά [βίντεο]

Στις 15.00 ακριβώς έφτασε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο των επισκέψεών του  που πραγματοποιεί  από σήμερα και  για το επόμενο τετραήμερο  σε 18 αεροδρόμια της χώρας   που ανοίγουν από 1η Ιουλίου στις πτήσεις εξωτερικού, προκειμένου να συντονίσει όλες τις διαδικασίες ασφαλούς έναρξης λειτουργίας τους, σε συνεργασία με τις κατά τόπους αρμόδιες Αρχές.
Μετά την ευρεία  σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία της ηγεσίας της Γενικής Αστυνομικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου ,της Πυροσβεστικής και εκπροσώπων των τοπικών αρχών  ο κ.Χαρδαλιάς σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ  παρουσία του Αερολιμενάρχη κ.Βασίλη Μητσιμάρη  ανακοίνωσε αυστηρά μέτρα και στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ηπείρου για τον έλεγχο των επιβατών που θα φτάνουν από το εξωτερικό ,μέσω στοχευμένων και όχι δειγματοληπτικών, όπως σημείωσε, ελέγχων.
Για τη διαδικασία αυτή και στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων θα υπάρχει κλιμάκιο των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής στρατιωτικό γιατρό .
Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τα κρούσματα Covid-19 στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας ο υφυπουργός σημείωσε ότι όπως  επικρατεί ανησυχία για κάθε κρούσμα που εμφανίζεται στη χώρα ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την εν λόγω κωμόπολη της Ηπείρου .
Για το άνοιγμα των συνόρων στην Κακαβιά ο κ.Χαρδαλιάς γνωστοποίησε πως αυτό δεν θα γίνει άμεσα και αναμένεται ανακοίνωση της κυβέρνησης μέσα στις επόμενες ημέρες.
Στη σημερινή σύσκεψη δεν υπήρξε εκπροσώπηση της Περιφέρειας Ηπείρου με τον υφυπουργό να αποδίδει αυτή την απουσία στο Περιφερειακό Συμβούλιο που ήταν σε εξέλιξη την ίδια ώρα.
Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο υφυπουργός και ο Αερολιμενάρχης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]