Ένταλμα σύλληψης κατά της βασικής υπόπτου

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, οι αρχές συγκλίνουν προς το πρόσωπο της 35χρονης που προσήχθη το πρωί της Πέμπτης ως βασική ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Έτσι έπειτα από την κατάθεσή της, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της, και το απόγευμα της Πέμπτης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα.

Νωρίτερα ο σύντροφος της 35χρονης κατέθεσε στους αστυνομικούς στοιχεία σχετικά με τη σχέση του με τις δύο γυναίκες, αλλά και τη σχέση αυτών μεταξύ τους.

Το ιστορικό της προσαγωγής που μετατράπηκε σε σύλληψη

Μία εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα φέρεται να είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας, η οποία νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Η βασική ύποπτη προσήχθη στη ΓΑΔΑ το πρωί της Πέμπτης, αφού προηγουμένως εντοπίστηκε από τις διωκτικές Αρχές μέσω διασταύρωσης πληροφοριών από τηλεφωνικές επικοινωνίες και άλλου τύπου στοιχεία.

Η γυναίκα αυτή, ηλικίας 35 ετών, εργάζεται σε νομική εταιρεία που βρίσκεται πολύ κοντά στον τόπο εργασίας του θύματος και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατάγεται από τον ίδιο νομό με την 34χρονη.

Αυτή είναι η βασική ύποπτη

Κατά τον εντοπισμό της 35χρονης βρέθηκαν επίσης μία τηλεκάρτα (ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεφωνικές κλήσεις για την επίθεση), καθώς και μία περούκα. Και τα δύο αυτά στοιχεία κρίνονται ως ιδιαιτέρως σοβαρά. Παράλληλα κατά την ημέρα της επίθεσης η ύποπτη είχε ζητήσει ολιγόωρη άδεια.

Επιπλέον, κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως, όταν στελέχη της επισκέφθηκαν το δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργάζεται η ύποπτη και ρώτησαν για το πρόγραμμά της, ενημερώθηκαν πως κάποιες μέρες πριν απουσίαζε για εξωτερικές δουλειές, άρα θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος πως είχε χρόνο να κάνει την κατόπτευση του χώρου όπου έγινε η επίθεση. 

Κατά τις διωκτικές Αρχές, φαίνεται πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν βρισκόταν στο κάδρο των βασικών υπόπτων που ερευνούσαν από την αρχή οι αστυνομικοί οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση. Όμως διαπιστώθηκε πως η ύποπτη συνδέεται με έναν άνδρα και θεωρούσε το θύμα ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ολοκλήρωση αυτής της σχέσης.

Με λίγα λόγια, οι διωκτικές Αρχές κατάφεραν να σχηματίσουν ένα πρώτο «σκαρίφημα» της τριγωνικής σχέσης μεταξύ του θύματος, του άνδρα και της βασικής υπόπτου.

Τι λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας

Το zougla.gr επικοινώνησε νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης, με τον δικηγόρο της Ιωάννας κ. Απόστολο Λύτρα, ο οποίος δήλωσε το εξής:

«Εάν ευσταθούν οι πληροφορίες, επιβεβαιώνομαι, καθώς από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι η Ιωάννα δεν γνώριζε τη δράστιδα, δεν είχε με κανέναν προβλήματα και είχα αναφέρει ότι μπορεί να πρόκειται για μια δράστιδα που χωρίς αντικειμενικό έρεισμα είχε ενδεχομένως "εμμονή" με την Ιωάννα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]