Με τις εισφορές τους οι Έλληνες στρατιωτικοί στηρίζουν τη θωράκιση των συνόρων μας

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας μας  έγιναν δεκτά με θέρμη, από τον Διοικητή της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «Ρίμινι», Ταξίαρχο Θεόδωρο Χατζηγεωργίου, ο οποίος αφού τους καλωσόρισε στο χώρο, τους ενημέρωσε για τα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα  στην περιοχή, όλο το προηγούμενο διάστημα,  όπου και δόθηκε μάχη από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για να διαφυλάξουν την ασφάλεια των συνόρων της Πατρίδας μας.
Στη συνέχεια τα μέλη της αντιπροσωπείας  συνοδευόμενα από τον Διοικητή της Ταξιαρχίας και τον Διοικητή του Φυλακίου, ξεναγήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Επιτηρητικού Φυλακίου "1"  (ΕΦ 1).

Ακολούθησε η απόδοση αναμνηστικής πλακέτας από το Διοικητή της Ταξιαρχίας, στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ευχαριστώντας τον, για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση που επέδειξαν η ΠΟΜΕΝΣ και η ΕΣΠΕΑΜ/Θ, στα στελέχη και τους στρατιώτες μας που υπηρετούν στην ακριτική αυτή περιοχή.
O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτριος Ρώτας, ευχαρίστησε τον κ. Χατζηγεωργίου, για την θερμή φιλοξενία και τον ενημέρωσε για την υλοποίηση της  απόφασης της ΠΟΜΕΝΣ και των πρωτοβάθμιων Ενώσεων της, να διαθέσουν μέρος των εισφορών των συναδέλφων μας :


Για την προμήθεια υλικών και τις εργασίες που πραγματοποιούνται για την Αμυντική θωράκιση των συνόρων της Πατρίδας μας.
Για την προμήθεια ηλεκτρικής συσκευής για τον περαιτέρω εξοπλισμό του Επιτηρητικού Φυλακίου "1" (ΕΦ 1).
συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται, καλώντας παράλληλα, τους Φορείς και Επιχειρήσεις της Πατρίδας μας, τις Ομοσπονδίες, τους Συλλόγους και τις υπόλοιπες Ενώσεις των Στρατιωτικών, να συνταχθούν στην πρωτοβουλία αυτή της ΠΟΜΕΝΣ, προσφέροντας την  υποστήριξη τους, στους ήρωες  των συνόρων μας και στην αμυντική θωράκιση της χώρας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]